Publiceringsystem

Ett publiceringssystem eller CMS (Content Managament System) används som grund för en hemsida. I systemet styr du som användare enkelt innehållet på din hemsida, uppdaterar texter, lägga in bilder, dokument och andra filer - allt detta helt utan kodkunskaper.

Bigpic _publicering


För att du som kund ska ha största valmöjlighet arbetar vi endast med marknadsledande publiceringssystem. Dessa system kan enkelt vidareutvecklas av vilken webbutvecklare som helst. Det gör att du aldrig binds till egenutvecklade system, du har flera tusen utvecklare och företag att välja på.

Umbraco CMS

Systemet är helt gratis (open source) och körs på Microsoftplattformen ASP.NET. Nyligen valde Microsoft att supporta detta projekt vilket är en tydlig vägvisare om att Umbraco är och förblir en stor aktör på marknaden. Systemet används idag på över 80.000 webbplatser och av flera internationella företag. En fördel med att välja Umbraco är att det finns mängder med professionella utvecklare både i Sverige och övriga Europa.

Läs mer om Umbraco

WordsPress

Började som en bloggmotor men har på senare år utvecklats till ett system som många väljer att använda som grund till enklare webbsidor. Fördelarna med WordPress är många och systemet passar perfekt till mindre hemsidor.

Drupal

Även detta ett system som bygger på öppen källkod (Open Source) vilket gör att utvecklare från hela världen kan skriva kod till det. Drupal är byggt i linux-miljö med PHP som språk och MySQL som databas, detta gör att driftkostnaden är lägre än liknande system som är byggt på Microsofts servertekniker. Till Drupal finns många plugin-moduler som ofta är helt gratis.