Mobilt

Idag surfar nästan 30-40% av alla svenskar i mobilen eller med sin surfplatta, många har inte ens en dator längre. Därför blir det viktigt att din webbsida kan anpassa sig och framträda på bästa sätt på just den device som din besökare använder.

Iphoneipad
 

När vi tar fram din nya hemsida kommer mobila enheter vara en självklar del. Ofta arbetar vi med så kallad responsiv design dvs. att hemsidan anpassar sig beroende på skärmens bredd men i vissa fall kan man välja att göra en specialanpassad mobilversion av hemsidan.

App eller Responsiv layout

Vi får ofta frågan om man ska bygga en app eller satsa på responsiv design. Vi brukar svara: Det beror på. Tyvärr är det så men generellt brukar det beror på prestandakrav, datamängder och om någon speciell hårdvara i mobila enheterna ska användas. Skulle det vara så att vi kommer fram till att en app skulle passa just er så har vi självklart möjlighet att hjälpa er med utvecklingen av denna.

Helhetspartner

Vi på Enkel Media är experter inom både mobil och webb-utveckling, vi kan hjälpa er att få era olika system integrerade och tala med varandra, vi säkerställer även drift och hosting.