Vi erbjuder

Här kan du läsa mer om vad vi kan erbjuda för dig, om du hellre vill tala med direkt med oss - tveka inte att höra av dig!

Publiceringssystem

Erbjud -pencilAtt uppdatera och underhålla en modern hemsida ska inte kräva att man är tekniker eller programmerare. Därför har publiceringsystem blivit mycket populära - de gör det lika enkelt att uppdatera hemsidan som att skriva i Word.

 

Mer om Publiceringssystem

 

Webbutveckling

Erbjud -utvecklingVi utvecklar hemsidor och webbaserade affärssystem åt både små och stora företag. Med stor erfarenhet hjälper vid dig att lösa dina problem. Det kan vara allt ifrån systemintegration till enklare webblösningar. Vår expertis är Microsofts .NET-plattform men vi hanterar även andra tekniker.

 

Mer om Webbutveckling

 

Webbdesign

Erbjud -designMed fullt fokus på användaren, dess förväntningar och dess upplevelse kommer man långt inom webbdesign. Vi prioriterar funktionella sidor med stilren design och använder de senaste teknikerna så som HTML5, jQuery och CSS3 för att maximera upplevelsen.

 

Mer om Webbdesign

 

Sökmotoroptimering

Erbjud -seoDe flesta tror att sökmotorsoptimering är ett heltidsjobb och kräver enorm budget. Vi vet att man åstakommer enormt stor skillnad genom att bara säkerställa att din hemsida är optimerad enligt de standarder som förväntas av sökmotorerna.  Unika titlar på varje sida, mattnyttigt innehåll, rätt rubriker mm krävs - vi kan hjälpa er att se över just er webbplats.

 

Mer om Sökmotoroptimering

 

iPhone & iPad

erbjud-iphone-ipadVärlden blir allt mer mobil och fler och fler ser möjligheterna med att följa sina kunder oavsett vart de befinner sig. Lösningen på detta är ibland en mobilanpassad hemsida eller i många fall en egen applikation som kan köras direkt i telefonen.

 

Mer om iPhone & iPad

 

Hosting

Erbjud -hostingDe flesta av våra kunder vill slippa oroa sig över allt som har med IT-drift att göra. Hos oss hittar du webbhosting, e-post, exchange och mycket annat. Vi är också en av få leverantörer som erbjuder skräddarsydd Umbraco hosting till bra priser.

 

Mer om Hosting