Utbildning - Umbraco

Vi lär dig det som krävs för att du ska lyckas med Umbraco CMS, oavsett om du är nybörjare eller mer erfaren användare så har vi ny kunskap till dig och ditt företag.

Course -classroom -image

 

 

 

Badge -pro

 

1. Bli en Umbraco Certified Professional

Lär dig grunderna och ser till att du är rustad för att jobba professionellt Umbraco CMS.

 

Umbraco Fundamentals

En tvådagars bootkamp där vi täcker grunden för utvecklare och designers som vill jobba med Umbraco CMS på rätt sätt. Denna kurs gör dig till Certified Professional och ger 100 poäng certifieringspoäng. Läs mer om kursinnehållet på umbraco.com.

 

 

Badge -expert

 

2. Ta steget till Umbraco Certified Expert

Syftet med specialiseringskurserna är att gå på djupet i de viktigaste och vanligaste delarna av Umbraco. För att bli en Umbraco Certified Expert krävs att du samlat totalt 200 certifieringspoäng.

 

Umbraco, Visual Studio and Asp.net MVC

Denna endagskurs är ett måste för den som vill dra maximall nytta av Umbracos möjligheter. Vi använder Umbraco tillsammans med ASP.net MVC och Visual Studio. Vi lär oss Umbracos Core, APIer och "extention points" samtidigt som vi tittar på debugging och prestandaoptimering. Läs mer om kursinnehållet på umbraco.com.

 

Extending the Umbraco backoffice with AngularJS

Det finns mycket att göra för att optimera slutanvändarens upplevelse av Umbraco och redaktörsmiljön. I denna endagskurs dyker vi djupare i ämnet och lär oss att bygga egna komponenter till Umbracos backoffice med hjälp av javascript och AngularJS. Läs mer om kursinnehållet på umbraco.com.

 

Umbraco Application Integration

Skapa tredjepartsintegrationer med Umbraco och lär du hur du kan dra nytta av extern data och affärslogik med Umbraco. Läs mer om kursinnehållet på umbraco.com.

Kursledaren

 

Markus -trainerVår kursledare är Markus Johansson, Certified Umbraco Trainer och även själv Certified Expert.

 

Markus har arbetat med webbutveckling i över tio år, med Umbraco i över fem år och är även skaparen av det populära Umbraco-paketet Newsletter Studio.

 

Som en aktiv person i Umbraco-communityt har Markus hållt föredrag på många Umbraco-event runt om europa. Bland annat CodeGarden i Köpenhamn och den Holländska Umbraco-festivalen.

 

Lär gärna känna honom genom att läsa hans blogg om webbutveckling och Umbraco.