Lägga till mailkonton och forward-adresser

När du är inloggad i webbmailen kan du lägga till, ändra eller radera ett mailkonto eller en forward-adress.

Det är bara de personer som har administratörsrättigheter som kan göra dessa ändringar. Fråga webbansvarig på ditt företag vem som har dessa rättigheter.

För att komma åt inställningarna, logga in på http://webmail.dinhemsida.se och klicka på "Konton/Accounts". Där kan du sedan ändra, lägga till och tabort mailkonoton och forward-adresser.

Om du har problem eller frågor, tveka inte att kontakta oss.